Födelsedag! På låtsas…

Titti SchultzLivet2 Comments

…som jag skrev tidigare kan min mamma och pappa och jag inte ses när jag fyller år och det är snart för det är i morgon men en måndag är inte bästa dagen för firande. Därför meddelade mor och far att vi i går skulle låtsas att det var min födelsedag. Så då gjorde vi det!

Det sjöngs och de hade med sig jättefina presenter. Bland annat en ny löv- och gräskratta, eller faktiskt två. En jättestor och en liten och jättesmal och den där smala lilla kartan är det smartaste som kommit i min väg på länge (säger kanske en del om mitt umgänge 😉 )! In bakom buskar, smala små skrymslen och den skulle förmodligen funka till håret också. Mycket nöjd! Jag fick en del annat väldigt fint också. Ett armband, en fantastiskt fin skål och flera böcker, mycket fina böcker som jag visar en annan gång och Svenska Akademiens senaste utgåva av sin Ordlista. Den är svår att släppa när man börjat bläddra i den. Jo, jag är allvarlig.

IMG_5008Ja, du ser själv vilka överraskningar som kan dyka upp!

IMG_5012Det torra språket… Och varför säger vi inte självis?

IMG_5032

Vi åt Chokladfabrikens sommartårta. (Min favorittårta är egentligen Schwarzwald men den lever en tynande tillvaro och jag tänkte inte på att beställa.)

En fin födelsedag på låtsas, tack m & p. Puss.

/Titti.

 

 

 

2 Comments on “Födelsedag! På låtsas…”

  1. Tut och salut för dig på födelsedagen!!

    Schwarzwald är den bästa tårtan nånsin. Håller helt med dig.

    Din blogg är fortfarande min favorit. Lätt.

    Vänligen och ödmjukast
    Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *