Five shades of grey…

Titti SchultzLivet4 Comments

Äntligen kom jag i väg och gjorde naglarna, det har inte blivit ordentligt gjort sedan strax innan jul. Det var då jag bröt handleden och sedan dess har jag inte kunnat vrida handen och handleden i den vinkel som krävs för att sitta och få fina naglar men i dag pressade jag ner handen och grymma Frida jobbade snabbt som vinden och ta daaa:

IMG_3330 Jag gjorde några ärenden och man ska inte glömma att titta uppåt.

IMG_3314

Erik (min kille) ringde och överraskade med att ha bokat bord på Farang, restaurang med thailändskt/indonesiskt och lite vietnamesiskt kök. Väldigt poppis ställe men jag hade inte varit där innan i kväll. Nu skulle jag gärna flytta in permanent! Jäklar vad gott!!

IMG_3319Bara en av dessa två finns kvar i lokalen.

IMG_3322Jepp, mysbelysning…

IMG_3325

IMG_3324

IMG_3327Något gjort av bönor och något med riven anka. Och GALAXER I MINA BRAXER VAD GOTTT!!! Och det här var bara lite ”snacks” i väntan på maten. Smakkombinationerna är helt overkliga. Jag hoppas verkligen att du får tillfälle att ta dig till den här stället!

IMG_3329Fint. Det är alltid desserterna som är minst intressanta på asiatiska restauranger tycker jag men det är bara för att jag är tokig i choklad och det är vanligare med ungkokosglass, smördegscornflakes, karamelliserad någonting och thaibasilikaglass. Gott men inte som choklad…

IMG_3320Inne på toaletten hittade jag de här och jag skulle gärna ha de här handfaten hemma! Det visade sig för övrigt vara unisextoalett och det har jag generellt inget emot, det är roligt med hur killar, män och gubbar blir lite stirriga när de kommer ut från toaletten och till exempel jag står och till exempel målar läpparna. De reagerar som om att de kommit på mig naken. Läppglans verkar väldigt privat för män. Sedan skulle jag kunna önska att de kissade i toaletten och inte på eller runt om. Lider mest med den som ska städa, pedant som jag är.  Men den korta sammanfattningen av Farang blir: smarrigt! Och då bortser jag helt från toalettbesöket.

 

Hoppas du haft en bra dag.

/Titti.

 

 

 

4 Comments on “Five shades of grey…”

  1. Vad kul att du också tycker det 🙂 !!
    Boka Frida hos Frida Selkirk Nailstyling 08 22 55 10 och säg att du vill ha lika som jag. Kör! Blir glad bara jag tittar på dem. Kram.

  2. Behåll naglarna och ge hit hela dig. Vilken fantastisk människa du verkar vara! Lyllos din familj, Erik, dina kollegor och vänner som får ha en kvinna som dig i sitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *