Fint främmande

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Den här helgen började med långt möte om hur jag lämpligen ska göra med mitt pensionssparande. För mig är det som att ha ett långt samtal på ett språk jag inte förstår… Det ska bli spännande att se om jag har några pengar alls när det är pensionsdags.

Men sedan blev det bättre! Två sköningar från Sundsvall är nämligen i stan, Ulrika och Fredrik. Jag har lärt känna dem båda när jag varit i Sundsvall och jobbat med Meet & Greet som jag skrivit om flera gånger. Det är Ulrika som är hjärnan bakom de fantastiska kvällarna och det var hon som erbjöd mig jobbet som ”intervjuare” av artisten på besök. Jag  gillade Ulrika från första stund. Så jobbkontakten har blivit mycket mer och som en grym bonus kom hennes man Fredrik. I går åt vi middag på Nytorget 6 på Södermalm och det var gott och trevligt som vanligt. (Trots att vi hamnade under en högtalare som hade gasen i botten och vi hade lite kort sittningstid för att hinna prata om allt men vi gick till ett annat ställe och fortsatte kvällen där.) IMG_0878Ulrika och Erik fick äntligen träffas.

IMG_0882Kul att fotografen kom med också. Fredrik föreläser om att vara pappa till en kille med alla möjliga utmaningar, missa inte det om du får tillfälle att lyssna.

Nu ska vi bara övertala de här båda att flytta till Stockholm. Eller vi kan väl nöja oss med att de kommer ner lite oftare i alla fall…

Kram, Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *