Fågel, fisk eller mitt emellan

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I går var det trevligt häng med svärföräldrarna. Eriks mamma och pappa också kända som Ulla och Helge. De bjuder sina söner på middag när de fyllt år och det gjorde Erik för någon vecka sedan så nu var det dags. Trevligt att flickvännen alltid är välkommen att haka på. Den här gången valde Erik Kött och Fiskbaren på Gamla Brogatan, det var ett spännande val eftersom restaurangen fick kass kritik när de öppnade. Men vi är ett modigt gäng så vi utmanade ödet… Jag återkommer till maten – jag älskade inredningen!!

IMG_7609

IMG_7607

IMG_7616

IMG_7611

 

IMG_7618Helge och Erik, kan ha pratat om båtförvaring, en ny häcksax, enhandstvingar, flygbiljetter hit och dit, hundratals runda stora stenar som ska bäras på landet eller Eriks nya jordbruk

IMG_7624Och så Ulla och jag. Vi pratade om vettigare saker, Oslo, integritet, kurser, om man kan äta mandelpotatispuré till piggvar, vin, Hong Kong och en hel del som jag väljer att inte avslöja. 😉

IMG_7621Jag körde musslor, Erik och Helge åt flanksteg och Ulla piggvar. Kantarelltoast till förrätt. Alla var väldigt nöjda med maten. Det var gott. Tre starka gafflar av fem. Inredningen var bäst. Och sällskapet. Möjligen haltade serveringen något, ingen skugga över killen som var vår servitör, han var jättebra men alla servitörerna hade för mycket att göra så vi fick hela tiden vänta en stund för länge på maten, drycken, beställa mera av något, utdelning osv.

IMG_7615 Rolig kväll, det är ofta väldigt roligt att hänga med Ulla och Helge. Svärföräldrar kan vara en mindre rolig historia… Jag har inget att klaga på. Hur de ställer sig till svärdottern väljer jag att inte rota i närmare. Avslutar med ett varmt tack för maten!

 

/Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *