Ett raskt varv…

Titti SchultzLivetLeave a Comment

…på stan blev det i dag. Det blommar i Sturegallerian, en hel berså med alldeles äkta syréner som doftade fantastiskt. Man hade fyllt på med en väldig massa rhododendron också. Väldigt fint. Ute blåste det kallt och någon sorts regnig snöblandad nederbörd förstörde frisyrerna på östermalmstanterna.

Jag tog en ensamlunch, lite i klenaste laget får jag säga;

IMG_2964

Give them hell, hette min lunchblandning av banan, ingefära och hallon. Give them hell, det gör jag alltid, i alla fall till dem som förtjänar det. Älskar uttrycket; Walk in, fuck things up, walk out. Nu gör jag väl kanske inte det jämt och hela tiden, men jag smyger inte någonsin längs några väggar heller. Man ska inte stöka till och leva om bara för att stöka till och leva om men det är roligt att ta lite plats.

IMG_2962

(Fyra unga män häller upp en juice 🙂 🙂 🙂 ) Jag rusade vidare och på sportavdelningen stod hon (var ska sleven vara om inte i grytan 😉 ), framgångsmaskinen, min PT Lovisa ”Lofsan” Sandström.

IMG_2965

Jag har tränat i minst tre år nu med Lovisa och jag svettas och vi pratar om massor av saker, vi bollar privatliv och jobb och lite annat ditt och datt. Jag är impad av Lovisa, hon var en jätteduktig PT när vi lärde känna varandra, nu är hon inte bara det utan också föreläsare, författare, expert i tv, coach, entreprenör och designer. Nyss kom boken, den hon har i ett fast grepp på bilden, och nu lanserar hon grymma träningskläder i samarbete med Röhnisch, bland annat det hon har på sig på bilden. Solbrännan får man fixa själv, Lovisa fiskade upp sin i Thailand under en träningsresa (så klart). Det är roligt när det går bra för varma, roliga, ambitiösa, drivna, snälla, omtänksamma och proffsiga människor! Lovisa är grym på att sätta upp målbilder och sedan nöter hon på tills hon nått dit, jag är ju bara hennes PT-kund men jag känner mig ändå stolt över henne och hon impar på mig!

IMG_2966

Det känns bra att kunna haussa någon jag gillar och någon som inspirerar.

Hepp!

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *