Ett med naturen

Titti SchultzLivet, Travel2 Comments

Här har jag ännu en gång placerat mig lite strategiskt framför en sevärdhet. Ännu en som naturen skapar. Det här är Durdle Door. Klippan ligger i Dorset fast i engelska kanalen. Ännu en sevärdhet med en massa trappor, det är trappor till nästan varenda sevärdhet, otroligt bra träning, nytta med nöje osv. (Men den här sevärdheten funkar även om man är höjdrädd är min bedömning. Som vanligt kräver den vettiga skor, precis när vi kom var det en dam som trampat snett och minst stukat sig svårt, kanske brutit vristen. Hon hade ont… Och dåliga skor. Ta gärna med badkläder!)

IMG_1806

IMG_1802

IMG_1809

IMG_1818

IMG_1815

De är poppis de här. Jag fick min första på lekis. en hallonröd med sittunderlaget längst bak i ryggan. Den passar alla åldrar och hänger definitivt inte bara på svenska ryggar. Kul att världen upptäckte Kånken. En stod och hängde vid Durdle Door.

IMG_1845

Vita klippor. Dock inte i Dover, nej de vita klipporna finns längs nästan hela sydkusten.

IMG_1834

IMG_1848

IMG_1821

Avslutar med denna fräckt och oförskämt smygtagna bild på en badglad man. Han guppade länge och hans flickvän tog bild på bild. Undrar om hennes anledning är densamma som min, vad i hela fridens namn har han på sig? Är det ett linne? I för stor storlek? Om det inte är det, vad är det då och vad fyller plagget för funktion?

Det var allt från Durdle Door.

/Titti

 

 

 

 

 

 

2 Comments on “Ett med naturen”

  1. Får väl satsa på detta om jag är för höjdrädd för Tintagel castle då :-)! Ser underbart ut hur som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *