En sväng till New York

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

En New York-resa i bokform har Anders Öhrman fixat. Anders, som till vardags är chefredaktör på tidningen QX, älskar NYC och det är vi många som gör men Anders älskar New York ännu lite mera. Han åker dit ett par veckor i sträck varje år, skriver på olika saker och bara är. Och han fotar. Alla de fantastiska bilderna har nu fått bli en bok, En Annan Del Av New York och det är fokus på Anders favoritstadsdel – West Village. I går kväll firade vi releasen.

IMG_7423

IMG_7424

IMG_7425

Några smakprov ur boken. Fotot här ovanför skalle jag vilja blåsa upp och hänga över min soffa. Ska kolla det med Anders tror jag. Kvällen bjöd också på ett himla lyckat mingel många favoriter var på plats:

IMG_7416

Man blir ju nästan förbannad, hur snygga är de!?? OCH trevliga och alldeles underbara människor, Victoria Skoglund och hennes Johan. Victoria som är en av Sveriges bästa på trädgård och växter av alla slag. Johan gör landets snyggaste pooler. (Vår till exempel.)

IMG_7412

Och här då! Meteorolog-Nils som du ser i rutan på SVT (vi pratade om hans katt Gösta och Nils bok som är på gång…om väder), min kollega Roger, Erik, alldeles fantastiske Magnus – jag blir glad bara jag ser honom, och hans kompis Kristina. Det var roligt att detta releasemingel hölls på Starbucks, passar en fin bok om NYC.

IMG_7411

Och så Anders och jag igen. Jag valde att behålla yllehalsduken på, det har ju plötsligt blivit vinter igen och när jag väl var inomhus så hade jag så trevligt att jag glömde ta av den. Jag kokade innan kvällen var slut och jag kom på mig.

Tack Anders för en härlig kväll och en härlig bok.

Kram, Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *