En riktigt mysig dag

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Det blev en riktigt härlig dag i går. Det var min födelsedag och jag försöker alltid göra den dagen lite speciell, det behöver inte vara något stort utan bara något som känns bra, i år ville jag bara ta det lugnt och mysa och mysigt blev det. Det började med att jag blev väldigt firad av mina morgonkollegor.

IMG_8585

Business and pleasure!

IMG_8596

Här är en vinkel man inte ser sig själv i så ofta…

IMG_8586

Tack Elin, Ola, Sandy, Hanna och Roger.

IMG_8597

Ute på redaktionen väntade nästa överraskning efter sändning. Carolin och Jocke vet vad jag gillar. Dem till exempel!

IMG_8602

Jag tränar alltid på onsdagar, så också i går. Jag fick en födelsedagspresent av min PT Lofsan: ”och så avslutar vi med 100 svingar med kelltebell”! Sedan stapplade jag hem och pysslade med lite ditt och datt i godan ro.

IMG_8580

En väldigt rolig överraskning dök upp på instagram. Min vän och tidigare kollega Anna (Anna Teljfors, hon gjord ett av de första riktiga morgonprogrammen i svensk (kommersiell) radio; Drömstart. Tillsammans med Niklas Levy. Vi blev kollegor när jag flyttade till Stockholm och gjorde lokala nyheter och rapporterade om trafiksituationen! Anna tipsade mig också om det puder som jag fortfarande använder!!) visade sig ha sparat en bild från en svunnen tid! Den här gamla bilden är tagen vid mitt skrivbord, jag gillade, och gillar i viss mån fortfarande, att ha en massa grejer runt omkring mig där jag sitter. Men bara på jobbet, hemma är det mer sparsmakat. Som synes var det här min ”röda-pagen-perioden”.

IMG_8606

Dagen avslutades med middag på restaurang Hillenberg tillsammans med Erik, där hade ingen av oss varit tidigare. Men vi kommer att komma tillbaka. Jätte jätte jättegott!! Jag åt sashimi med lax och pilgrimsmusslor till förrätt, entrecôte till varmrätt och den smälte i munnen! Efterräten blev chokladtryfflar med olika fyllning. Perfekt! Och bästa sällskapet.

IMG_8605

Lyktorna!

IMG_8615

Snyggt på unisextoaletten.

IMG_8613

Snyggt ställe.

Sedan tog min kille och jag bussen hem och hemma var det bara tandborstning kvar och nu är ett det ett år till nästa gång!

Kram, Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *