En oväntat lyckad fredag

Titti SchultzLivet, Stockholm1 Comment

Kanske kunde det ha blivit en väldigt lång, kanske lite seg, kväll för det var många timmar i en enorm lokal i Lunda Industriområde i Spånga utanför Stockholm. Det är därifrån man skickar ut Idol över nationen på fredagskvällar. Efter det stora Idolprogrammet sänds IdolExtra med mina tidigare kollegor och kompisar Farao Groth och Gry Forssell, igår kväll var jag gäst i det programmet. Men först kollade jag in hela programmet förstås, från första parkett. Och det blev inte minsta segt, utan det blev en väldigt rolig kväll och idolerna var grymma!

img_5777

Min fina Tina var med och här installerar hon sig vid våra reserverade platser. På det vita runda bredvid Tina står idolerna när de får juryns omdöme efter att de kört sin låt så vi hade bra koll. Temat igår var låtar på svenska. Mycket bra.

img_5773

Tina, Lisa och jag. Lisa jobbar med IdolExtra och hann titta till oss i den VIPlounge som vi nästlat oss in i.

img_5774

Precis som på tv!

img_5776

Först tänkte jag sätta mig här när det ändå var ledigt… Men sedan kom juryn med Quincy the 3rd, Nikki och Fredrik Kempe, de är den bästa idoljuryn någonsin tycker jag. (Jag gick för övrigt på toaletten efter Quincy inne i någon VIPavdelning (jag har ett hemligt trick för att smita in på såna ställen men det kan jag tyvärr inte avslöja) i pausen och jag kan meddela att han definitivt tvättar händerna men han fäller inte ner ringen efter sig. Men jag förlåter honom. Och som ytterligare bisak kan jag nämna att han är alldeles fantastiskt fin att titta på i verkligheten, tycker inte riktigt att det kommer fram i tv.)

img_5780

img_5786

Juryn på plats, det lilla vita som Fredrik håller i är en liten liten fläkt, rutinerat, det blir väldigt varmt i studion och Fredrik rockade en polotröja och tweedkavaj igår…

img_5790

Jesper kör sin låt.

img_5789

img_5794

img_5799

Jag tror att Tina skulle ha vunnit Idol om hon bara var med…

img_5796

Greg gjorde succé, han har bott i Sverige ett år och rev av Mauro Scoccos superhit Sarah med känsla och inlevelse på perfekt svenska. Otroligt imponerande. Jag tappade tydligen verkligen hakan för här har jag fått överbett.

img_5815

Här väntar de på domen. Det blev Feliks som fick åka hem i går.  (Han körde Darins låt Ta mig Tillbaka som jag älskar.) Pär Lernström är ett proffs.

img_5850

Så blev det lite tv för mig också, IdolExtra, här berättar Gry om en stor fisk hon tydligen fångat. Jag hade sällskap av Frida Söderholm på Aftonbladet. Och så Fredrik Kempe och min fina vän och tidigare kollega Farao.

img_5851

img_5852

img_5853

Här måste jag ha tyckt att det var dags att gå hem… Det är något väldigt roligt med den här bilden.

img_5846

img_5808

Jag tror att jag älskar den här bilden. (Jag vill också tacka min tandläkare som i mina tonår tvingade mig att ha tre tandställningar som jag använde ibland, tänderna i överkäken blev i alla fall bra.)

img_5848

Tack snälla Tina för att du hakade på, du gjorde min kväll! (BLA BLA BLA… Lite internt men det måste med.)

 

Ha en fin helg!

/Titti

 

 

One Comment on “En oväntat lyckad fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *