En kväll med Tommy Körberg

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I går jobbade jag med den här mannen, Tommy Körberg. Han sjöng och berättade alldeles fantastiska saker från en lång karriär som bara gasar på. Jag intervjuade. Och garvade läppen av mig, han är sanslöst rolig och han sjunger ju nästan provocerande bra. Jag brukar ju prata om att vissa gånger känns jobb inte som jobb. I går var alla såna dagars och kvällars moder!! Tommy är väldigt generös med sig själv, både mörka och ljusa resor i hans liv avhandlades. Och alldeles otroliga historier om sånt han upplevt och människor han träffat, som när han Micke Persbrandt och Torsten Flinck skulle göra ett matlagningsprogram som spelades in på restaurang Prinsen i Stockholm. Det gick inte att sända en ruta…

Hotelldirektör Ulrika Westin som tillsammans med sin man Fredrik är hjärnan bakom de här kvällarna, Meet & Greet, på Quality Hotel i Sundsvall. Jag tror att det här var elfte eller tolfte kvällen som vi gjorde detta, jag intervjuar en briljant artist som berättar och det blir alltid fina, roliga och unika samtal. Jag har skrattat så jag gråtit och många delar sånt de i vanliga fall inte berättar, både härliga saker men också tuffa. Och så bjuder de på massor av sin musik förstås!! Det är en sån lyx att få vara en del av det här!

Jag kände mig som alltid mycket välkommen.

En korridor som måste fotas varje gång jag är här…!

Nu är det tack och hej Sundsvall för denna gång. Men jag är snart tillbaka, den 20 april är det dags för Meet & Greet med Magnus Carlsson (ja just det, han från Weeping Willows).

 

Ha en fin helg!

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *