En arbetsdag

Titti SchultzArbete, Event, LivetLeave a Comment

Jag älskar att jobba. Gärna mycket. Jag är bra på mitt jobb. Det känner jag mig helt trygg i. Eller mina jobb för de är flera. Igår blev en väldigt rolig och väldigt lång dag. Först var det P5 Morgon med min kollega Farzad. Vi blev lite till oss när OS-guldmedaljörerna i curling kom förbi. Agnes, Sofia, Anna och Sara och deras guldmedaljer. Jädrar vilka tjejer. Sara McManus är för övrigt från Gävle, precis som jag!

När morgonprogrammet var färdigsänt gick jag en trappa upp i Radiohuset och satte igång med nästa jobb. Jag hoppade in för en förkyld kollega och sände P4 Extra. Det gjorde jag i julas också och det var himla kul. Det var det i går också. Vi pratade vintervädret, influensan vars vaccin inte alls träffar rätt i år, Alexandra Rapaport var gäst och jag tog mig ett snack med nya SÄPOchefen.

Tack till alla som hörde av sig och tyckte att jag skötte mig bra. Jag tror inte att det är hemligt… äh jag berättar, veckan innan påsk kör jag P4 Extra hela veckan. Kul!!

Roligt när nära och kära lyssnar. Den här borde också städa bilen.

Älskar all den här snön, vackert på Sveriges Radios innergård.

Tittar man ut åt andra hållet ser det ut så här. Så fult att det blir fint!

Den här suddiga bilden tas när jag är på väg till gårdagens sista möte (om ett moderatorsuppdrag på måndag – en stor fest, du hänger på men det är nästa vecka) och här är klockan 17.oo. Jag kom hem 20.30. Vilken rolig dag!! Titta gärna lite på mitt nya datorfodral från Printworks, gillar klistermärkena  man kan köpa till!

Jag sov gott den natten!

I morse började allt om:

Jag har det bra.

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *