En alldeles vanlig tisdag

Titti SchultzLivet2 Comments

…som började lite ovanligt. Jag hade nämligen ont i halsen. Jag är aldrig sjuk så jag är praktiskt taget i chock. Det få gånger som jag känner mig förkyld så löser jag det alltid på samma sätt, jag ignorerar det. Jag pratar inte om det, tänker inte på det och sover mycket. Jag tänker göra på samma sätt nu så det här är det sista du hör om den här förkylningen!

IMG_2870Det var mycket att göra på jobbet idag, planering, möten och vi spånar på nya roliga saker som du ska få höra. Efter det med en jäkla fart till en lunch med min före detta kollega Erik. Jag gillar honom. Vi åt fisk och pratade i kapp allt vi hann innan lunchen var slut och Erik gick tillbaka till sitt jobb och jag drog vidare till dagens sista möte. Planering för ett stort och roligt konferenciersuppdrag i maj, det är alltid ett par uppstarts- och planeringsmöten tiden fram till lite större evenemang. Och så blir det mycket att skriva, fundera på och öva på hemma på kammaren! Sedan promenerade jag hem, Erik (min sambo, inte min gamla kollega) lagade fisk till middag, det känns som att jag överdoserar Omega 3 och jag känner mig fruktansvärt intelligent.

Det var fantastiskt väder, lite kallt men skönt. Gick in i bokhandeln i Götgatsbacken, väldigt mysigt där. Jag letar en bok som handlar om ilska, kan vara ur vilken vinkel som helst, man blir arg av att läsa den, handlingen har med ilska att göra etc etc. Alla tips tas tacksamt emot, det är klurigare än jag kunde föreställa mig.

IMG_2867Rött tegel, fint.

IMG_2864

Maria Magdalena kyrka. En favorit, här är Evert Taube begravd. En liten farbror slank in i bilden…

Ja, roligare blir det inte en vanlig tisdag, men jag är nöjd. Jag skulle ha betalat räkningarna, skönt att ha det gjort och jag skulle ha skrivit ett par påskkort (jeep, sånt gör jag. Mycket trevligt. Till och med mysigt.). Nu får jag se fram emot det i morgon i stället.

/Titti.

 

P.S.

IMG_2869

Gissar att man menar ”per dag”, fler än tio koppar kaffe per dag… Hittills har jag inte märkt något! D.S.

 

2 Comments on “En alldeles vanlig tisdag”

  1. Tänk att jag också tycker det här med att skriva påskkort/julkort/vardagliga kort är hur mysigt som helst, och bäst är att jag vet att de uppskattas! Och japp, mina skrev jag färdigt för en stund sedan.
    Krya på halsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *