Dubai

Titti SchultzLivet, Resor, Travel4 Comments

Härligt att vara här! Trots att det regnat halva dagen och varit mulet hela… Det regnar ju nästan aldrig här så vi får ju vara med om något nästan unikt. Perfekt. Ingen trängsel bland solstolarna på stranden. Det har varit runt 23 grader i dag, skönt ändå, i januari. Vi kom fram sent natten till i dag lokal tid, här ligger de tre timmar före. Planet blev försenat, allt tog en evig tid med bagage och transport till hotellet. Inget klickade liksom. Men jag har ju semester så vad gör det.

IMG_3326

Till och med lite åska fick vi.

IMG_3330

IMG_3328

IMG_3348

IMG_3375

Men vad gör man när det regnar, shoppar förstås. I världens största köpcentrum. De är roliga här, allt ska vara störst. De hade världens största köpcentrum men så bestämde de sig för att slå sitt eget rekord och byggde en ännu större. Lite shopping blev det.

IMG_3369

Jag funderade på att slå till på en kamel.

IMG_3408

IMG_3412

IMG_3377

Och där är hon, jag tror att hon är en hon, Burj Kahlifa. Hög som attan. Så hög att hela inte kommer med. ”Burjen” som en i vårt sällskap kallar skrapan, ligger precis bredvid Dubai Mall så det är smidigt att ta sig en titt.

IMG_3379

IMG_3388

IMG_3391

IMG_3403

IMG_3406

Avrundar med ett golv. Jag älskar sånt här.

IMG_3417

Just nu tittar jag på det här från balkongen. Det svarta är förstås vatten. Byggnaden till höger är Burj Alarab, dit ska vi i morgon och du hänger med! Nu ska jag snoffsa till mig för kvällens middag. Det blir asiatiskt.

Hepp! /Titti.

 

 

4 Comments on “Dubai”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *