Dop

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

 

Det har varit en del fantastiska högtider för mig på sistone. Häromdagen döptes en liten flicka och jag var där. Typ. Nästan. På ett ungefär.

Ja du ser ju här ovanför vilket dop jag pratar om. Jag fotade tv:n, närmare än så kom jag inte. Eller jo pyttelite, jag var programledare i P4 – Sveriges Radio för prinsessan Adriennes dop. Prinsessan Madeleines yngsta. Jag refererade det jag såg från en tv i Radiohuset på Gärdet i Stockholm tillsammans med hovexperten Bengt Hansell och modejournalisten och stylisten Frida Zetterström. Bra team!

Vi sände från Radiosportens studio.

Och lilla Adrienne blev döpt enligt konstens alla regler, mamma Madeleine hade blommor i håret och det var fint. Adriennes storasyster prinsessan Leonore verkar vara en rolig liten unge, hon körde ett eget race. Nästan en breakdance inne i kyrkan medan ceremonin tuffade på. Hon rullade runt, gjorde nästan kullerbyttor och det var inte så noga att de kungliga underbyxorna syntes som på vilket litet barn som helst. Ingen försökte ens få henne att gå och sätta sig vilket var toppen. Hon ville inte ha skor och mötte havet av fotografer och annan press utanför kyrkan efter dopet, barfota. Hoppas hoppas att hon alltid fortsätter att vara precis så här. På gruppbilden jag tog av tv:n ser man också att hon inte tänker stå uppställd på bilden. Hon är bakom mamma Madeleines ben!

 

En rolig och lite annorlunda radiosändning. Min första kungliga sändning. En liten utmaning, det var många förväntningar och oskrivna lagar som skulle uppfyllas. Kul!

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *