Dödskallar

Titti SchultzLivet1 Comment

Jag är inte särskilt förtjust i dem, dödskallarna, som dyker upp i alla möjliga sammanhang. Allt som ska vara lite ”on the edge” sätter man en dödskalle på. Det blir inte bra. Nu har jag dock hittat undantaget som bekräftar regeln. Min regel. Eller regel och regel. Det är ju tycke och smak. Jag gillar inte dödskallar. Utom de här!

IMG_5191De är i silver förstås, silver är ju så himla fint. Min favorit! Det är grymma Lotta Hasselblad som gör dem jag gillar. Det började med det här armbandet. Sedan blev det halsbandet med den lilla lilla dödskallen. I dag kom det långa halsbandet med den stora dödskallen. Jag gillar det så mycket!!

IMG_5189

IMG_5192Lotta gör alla möjliga sorters smycken och hennes fantasi vet inga gränser verkar det som (det ser man på Lottas instagram: l8hasselblad ), hon har gjort flera smycken till mig, jag har haft en idé och en önskan och så förverkligar hon den.

Det här får bli mitt tips idag, du kanske ska uppvakta någon på en födelsedag, examen, konfirmation eller du kanske bara gillar någon…

 

/Titti.

 

 

One Comment on “Dödskallar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *