Det känns ju så roligt

Titti SchultzLivet14 Comments

 

IMG_8460

Hej! Jag är här nu.

Lite nervös men glad, det känns så roligt att jag faktiskt sa ja till slut när Vavawoomarna Karin, Karolina och Malin frågat och peppat mig och varvat med uppmuntrande tillrop. Men alltså ganska pirrigt. Den vanliga prestationsångesten har kickat in, det är en oftast positiv drivkraft för mig. Funderade på om folk fortfarande läser bloggar och vad vill de, du, i så fall läsa? Jag själv läser ju bloggar… Jag klurade mycket på vad som skulle vara min USP, min grej och mitt tema med min blogg. Det har jag fortfarande inte kommit på. Det blir väldigt blandat, jag drar i väg på något, jobbar på radion eller med något annat eller så hänger jag bara hemma och du får gärna göra mig sällskap om du vill. Det här med att ha en egen blogg känns som en rolig bonus mitt i allt annat som är min vardag. Jag hoppas mycket på att vi ska få roligt i hop, att vi ska hålla sams. Därmed inte sagt att jag inte kommer att vara arg i bland… Det händer nämligen titt som tätt.Roligast är ändå att Ulf Lundell hann börja blogga före mig. Har han Facebook också? Det har inte jag. Men jag instagrammar och twittrar, hur har Lundell det med den saken? Det här är första gången jag jämför mig med Ulf Lundell…

Det mesta om vem jag är står här till höger. Kanske känner du mig från mitt ”dayjob”, jag har jobbat med radio i hela mitt vuxna liv och det är en bacill som inte går över. Det är så jäkla roligt, nästan jämt. Du hör mig i morgonprogrammet Vakna på NRJ på just NRJ! Innan det jobbade jag 19 år (!!!) på en annan radiokanal.

Då så, en något trevande start men jag är officiellt i gång! Ha en fin fredag.

//Titti.

14 Comments on “Det känns ju så roligt”

 1. Välkommen då till din egna blogg! Kul!
  Tänker absolut följa med dej här.
  Trevlig fredag!

  / Malin
  malinedlund.blogg.se

  1. Hej!
   Tack! Roligt att du hakar på mig, skönt att veta att jag kan räkna med dig 😉 .
   Du kanske har lite tips till mig, du som också bloggar?
   Ha en skön helg.
   /Titti.

 2. Välkommen till Vavawoom! Jag började blogga i december och jag gick igenom samma tankar. Vad ska jag skiva om? Vad kommer bli intressant för folk att läsa? Är jag tillräckligt intressant? LOL
  Men det går över och då blir det riktigt kul att få skriva och vara kreativ. Cheers, Johan

  1. Hej Johan och tack! Och tack för peppen, jag läser ju din blogg och det går ju strålande för dig så jag hoppas att det tuffar på lika fint för mig. Det känns väldigt roligt!!! Bästa! //Titti.

 3. Välkommen Titti! Vet också precis vad du menar! Det löser sig alltid! Kul att ha dig här! Kramar från SF!

  1. Hej! Det känns väldigt roligt och spännande att vara igång!Jag följer du dig sedan förr, 🙂 ! Vavawoom har inneburit många nya bekantskaper. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *