Demarchelier, Åkrans, Nilsson

Titti SchultzFashion, Livet, StockholmLeave a Comment

Just nu ställer Fotografiska ut Patrick Demarchelier fantastiska foton, världsberömda foton. Mycket mode, mycket superstjärnor och mycket tjusigt. Jag var där när utställningen öppnade och det var även monsieur Demarchelier själv, det var lite ståhej kan man säga. Han hade med sig ett litet team som filmade honom hela tiden, det såg roligt ut. En av dem hade en liten lampa han lyste på superstjärnefotografen med hela tiden. För bästa ljus. Proffs. Lumiére heter utställningen, apropå ljus.

Älskade de där roshattarna!

Där! Där är han. Anar du ljuset i hans ansikte, inte perfekt men bättre än på många andra.

Mingel.

Lady Diana

Alltid bäst på bild, Kieth Richards.

Detta om detta när det gäller Patrick Demarchelier. Roligt att se!

Just nu kan man också se en hyllningsutställning för fotografen Lennart Nilsson också. Han gick ur tiden nyligen, han är mannen med de här fotona;

Och min kompis Camilla Åkrans, definitivt en av de främsta modefotograferna vi har i Sverige, hon är flitigt anlitad av de stora modehusen över hela världen, hennes foton hänger också på Fotografiska just nu så titta gärna på dem om du ändå är där! (Ja, jag skryter lite för jag tycker att det är så läckert med folk som är duktiga på det de gör! OCH hon är min kompis och granne på landet.)

Ser du, det är Nicole Kidman. Till höger.

Här står vi och tycker att Camilla är för jäkla bra. ”Vi” det är jag och Camillas syster Maria. Camilla vägrar vara med på bild men tänk dig att hon är väldigt lik Maria!

Fotografiska är en av mina favoritutflykter i Stockholm.

Kram, Titti

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *