De är här

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Efter ett äventyr med SJ kom de äntligen. Pärnilla med döttrarna Lova och Tindra. Tindra är mitt äldsta gudbarn. Det är så himla härligt att ses, de bor i Göteborg och vi försöker ses så ofta det går men det blir ju ändå alltid för sällan. Nu är de mina i ett par dagar.

IMG_5971

Det viktigaste först. Bad!

IMG_6002

IMG_5968

IMG_5946Jag gjorde som så att jag valde att inte bada. Men sakta sakta närmar det sig för mig. Nu är det nog 18 grader i Mälaren, fyra till och jag är i! Vi har för övrigt strålande väder mest hela tiden. Väldigt lyxigt för det verkar regna på många andra.

IMG_5945Mycket på tapeten. Som alltid. Allt av yttersta vikt.

IMG_5989Man tvingade mig att spela kubb, det ångrade samtliga i mitt lag lite senare… Kubb är inte min grej. Det är inte många såna här aktiviteter som är det. Men vi har efter spännande diskussioner kommit fram till att det kan vara SUP som är min grej. Inte sup utan SUP, Stand Up Paddleboard. Ska bara införskaffa en… Tips på var?

IMG_5995Pärnilla har fyllt år sedan sist så det firades. Med extra trevligheter i glasen och en festligt i hopknåpad tårta.

IMG_5997Och en kvällspromenad. I rask takt så myggorna inte skulle hinna med, inte kameran heller som synes.

Sedan fortsatte kvällen med mycket surr och kortspel som jag vägrade delta i, jag vet, jag är vrång, men det är så fruktansvärt tråkigt. Jag sitter bara med och lägger mig i och försöker prata om annat. Också mysigt på något vis.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *