Dagens hajp

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Vuxna blir som barn när det är VÅFFELDAGEN, alla mina kollegor pratade om våfflor i dag. Det byttes recept och det ena efter det andra oväntade tillbehöret presenterades. Själv blev jag lite nervös, min sambo som också är matansvarig här hemma, älskar våfflor så jag tänkte att det nog kunde bli ett lass våfflor till middag. Förra året hade han fått tips om våfflor med någon sorts röra med västerbottenost i till, jag mådde illa i dagar efteråt, inte för att det inte var gott utan för att det blev för mycket av det goda. Och för fett. Nu hade jag tur, Erik skulle bort i kväll och det blev knäckemackor och te för mig, jag är inte helt tappad i köket…

IMG_2892

Våfflor är luriga, de ser mycket mysigare och godare ut än vad de är tycker jag. Vad är egentligen våfflor? Är de varmrätt eller dessert? Väldigt diffust. Jag kan uppskatta en våffla, som mest, då vill jag gärna ha lite grädde och bär till. Kanske är  våfflor fika? Våffla istället för traditionella bullar och kakor. Ja, våfflor är fika för mig.

IMG_2890

 

IMG_2889I övrigt är räkningarna betalda och jag har börjat på en bok (se inlägget från i går) som gör mig arg och frustrerad bara av att läsa på baksidan av boken. Det är en sån där bok som vi alla borde läsa, viktig, det är så lite man vet. På söndag berättar jag vilken bok jag valt och exakt vad jag tyckte om den för då är det bokpaneldags i TV4as Nyhetsmorgon igen. Nu läser jag vidare.

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *