Café Opera en sväng

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Det är inte var dag jag hänger på Café Opera, jag har varit där åtskilliga gånger men det är ett bra tag sedan sist. Men förra veckan fick jag på mig klackarna när vi på NRJ hade ett event där med grymma artister, dj´s och massor av lyssnare på plats. Väldigt roligt!

IMG_0350

IMG_0351Jag hade vid något tillfälle falskleg för att lyckas ta mig in på ställen där jag kanske inte riktigt hade åldern inne men min kollega Olas son Bosse tar det till helt nya höjder. Vi satt alla och smuttade på något gott, Bosse avnjöt ett kinderägg.

IMG_0334Lika på något vis.

IMG_0347Min kollega Johan Svengberg och en tidigare kollega, grymme John de Sohn.

IMG_0348Tror aldrig att jag tänkt på taket inne på Caféet tidigare. Imponerande. Jag måste ha haft fokus på annat andra gånger… Hur som helst, lite för sent gick jag hem. Jobb som vanligt nästa dag. Men det här att ingen dag riktigt är den andra lik, det är definitivt en av uppsidorna med jobbet.

Ikväll är jag dock bara hemma. Med en skruttig sambo som ropar olika beställningar på vad han vill äta inifrån sovrummet där han har sitt sjukläger. Tydligen måste vi se Bonde söker fru på tv också… Men vad gör man inte. Nu går jag och handlar beställningarna.

/Titti.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *