Business and pleasure

Titti SchultzLivet4 Comments

Första halvan av arbetsdagen är klar, nu är det bara del två av. Jag har turen att ha ett jobb som är roligt nästan jämt och det är definitivt varierande… Nu är jag tillbaka i Sundsvall och på Quality Hotel, sist var det Tomas Ledin, nu är det…Nik Kershaw! Vem ? säger du och det kan jag förstå, det var ett tag sedan han hade några riktiga skrällhits men den här känner du nog igen:

Och den här:

I kväll river han av de där och lite annat smått och gott. Jag intervjuar och hittills har det blivit ett väldigt roligt gung med de olika artisterna som varit här. I kväll är det på engelska för första gången så håll en tumme för att det går bra. Jag har ju aldrig träffat Nik tidigare men vi pratade i telefon i tisdags, han verkade skön, torr brittisk humor. Det gillar jag. Nu är det strax soundcheck och jag ska ge mig ut och leta efter en man som ser ut ungefär så här,

IMG_2717

Kram, Titti,

 

 

4 Comments on “Business and pleasure”

    1. Jag och nu när jag träffat honom i verkligheten visar det sig att han ser inte ut så där heller! Han har skägg och är kortare än jag kunde tro. Väldigt easy going. Återkommer med ytterligare utvärdering när kvällen är klar 🙂 !

  1. Åh en stor favorit på Den tiden. Gillade verkligen The Riddle. Tridde inte han var ”aktiv” längre. Kul att höra att han fortf. ”lever”. Finns det nytt material från honom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *