Borough Market

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

En väldigt härlig plats. Massor av matstånd, pubar och restauranger, här köper du fantastisk fisk, närproducerat kött, ost, bröd, vin, blommor, grönsaker och massor med annat. Det är mysigare och mer välkomnande än andra marknader jag varit på, snyggt och proffsigt. De senaste gångerna jag varit i London har jag varit här en sväng och sedan promenerat in till London längs Thamsen och det är precis vad vi började dagen med i går. Borough Market hittar du vid London Bridge så ta tunnelbanan dit så hittar du lätt!

Ser du henne? De är bra på mycket i det här landet, kolla buketterna! Synd att dofterna inte kommer med.

Man tar ledigt från jobbet och reser till ett annat land, inte jättelångt borta men ändå. Då dyker de upp, kollegorna. Vilken överraskning. Jag visste ju att P4 Extra skulle sändas från London men att vi skulle springa på varandra var oväntat. Men där var de, Erik Blix, korrespondent Claes Aronsson och Sofia Söderholm. Kul. Sedan lämnade jag dem där och semestrade vidare och de jobbade på.

Nya bekantskaper.

Och så började vi promenera, jag älskar de här lite slitna men ändå älskade miljöerna, man målar lite lagom och man placerar ut blommor.

Bra tips.

Notera Sherlock Holmes!

Floden.

Det var vackert väder och varmt, då ryker kläderna snabbt på britterna. Det var mycket t-shirts och bara ben. Sandslott är aldrig fel oavsett ålder.

Konstmuseet Tate Modern. Det passerar du längs den här promenaden.

Millenium Bridge går från Tate över Thamsen och tar dig direkt till finanskvarteren men framför allt till St Paul´s Cathedral. Som är makalös!

Mer från den här promenaden kommer, det var magiskt ljus hela dagen.

 

Kram, Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *