Bokbonanza

Titti SchultzBooks, Livet2 Comments

I morse var det dags för bokprat i TV4 och Nyhetsmorgon igen. Den här gången hade Martina, Daniel och jag valt böcker till varandra. Minst nöjd var Martina som fick läsa den fjärde Milleniumboken, den som inte är skriven av Stieg Larsson, den boken sågades brutalt. Daniel läste Du av Caroline Kepnes och var ganska nöjd. Den bjöd på allt tyckte han och beskrev den som en tunnbrödsrulle och indisk tikka masala i ett.

IMG_5173

Den här läste jag. En himla fin bok. En barndomsskildring. Så fint skriven, älskade språket, formuleringarna och beskrivningarna. Lättläst utan att bli fladdrig, tunn eller något annat dåligt. Det enda dåliga med den här boken är att den inte finns att köpa men det gör å andra sidan att man får en bra andning att gå till biblioteket om man inte brukar göra det annars. Härligt ställe, bibblan.

IMG_5164

Jag har redan lämnat tillbaka den så blir du lässugen så väntar den på dig på en hylla!

IMG_5175

Och så var Magnus Johansson, en av landets främsta bagare och konditorer, där med hur mycket choklad som helst och det älskar jag. Retligt då att jag har den där utmaningen om att inte äta godis under hela februari… Han är en härlig människa. Jessica Almenäs var tillbaka i rutan och så Daniel och Martina looking like a happy couple.

Sedan promenerade jag hem till söder denna vinterdag som bjuder på fem plusgrader. Alla jag mötte hade fått fram vårjackan. Det är stockholmare i ett nötskal det. Kan de glida runt i dunväst och solglasögon så gör de det, de har snabba och flexibla garderober.  Själv hoppas jag på mycket mera snö innan det blir vår på riktigt och jag tar fram vårjackan.

Nu ska vi kolla film här hemma. Erik väljer film, jag brukar läsa inredningstidningar samtidigt, det funkar bra till hans actionpreferenser. Hoppas att du har en skön söndag.

 

/Titti.

 

 

 

2 Comments on “Bokbonanza”

  1. Hej Titti,

    Kul med böcker och läsning. Själv har jag hittat ett favoritförlag: Sekwa. De flesta böcker som jag har läst från dem är kanon. Kram Camilla

  2. Hej.
    Jag känner till dem! Jag har också läst ett par böcker de publicerat, de har en bra känsla för att hitta bra berättelser och skickliga författare!
    Kram, Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *