Bok och inredning…

Titti SchultzBooks, Interior, Interior Design, Livet, StockholmLeave a Comment

…en lysande kombination och du frågar mig!

Här om dagen var det bokrelease och mingel i Lexingtons flagshipstore i Stockholm. Kvinnan bakom Lexington, Kristina Lindhe, har skrivit boken Living with Lexington. Den skulle handla om inredning och inspiration, bara. Men när Kristina började skriva så hade hon mer än så att berätta, om sin egen bakgrund till exempel. Men man får också svar på ”hur många kuddar ska man ha i sängen egentligen om man vill bädda riktigt snyggt!?”

IMG_7600

Jag gillar väldigt mycket från Lexington. Allra allra mest sängkläderna, badrumsinredning och skjortorna.  Den här gången gick jag hem med en bok!

IMG_7599

Kristina, t v, intervjuas av sin förläggare. Kristina tillbringar otroligt mycket tid i Hamptons. Bland annat åker hon gärna runt och tittar på hus och försöker kika in i folks trädgårdar, lätt att förstå. Hon gillar inte att laga mat, berättade hon. Men hon gillar att duka, det ska vi alla vara glada för, det har resulterat i att hon skapar strålande möjligheter för oss alla att duka himla fint.

IMG_7607

IMG_7608

Min kille Erik  <3 och kära, bästa, finaste Niklas Berglind.

IMG_7609

För ett par veckor sedan hamnade Kristina och jag på ett annat mingel och när jag fick klart för mig att hon var hon fick jag världens ryck och öste min kärlek och respekt över henne. Kan hända att jag öste på i mesta laget så jag är glad att Kristina inte ringde polisen… I stället fick jag en inbjudan till hennes bokrelease, det gjorde mig mycket glad. Hon är en stor inspiration!

En fin kväll och en ännu finare bok.

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *