BlingBling

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Blingbling av bästa sort. Det är ju inget nytt att jag gillar smycken, mest är det silver och jag har några favoriter som jag gillar extra mycket. Driftiga tjejer som dragit igång egna verksamheter och som designar fantastiskt fina smycken. Duktiga människor ska uppmärksammas tycker jag. För ett tag sedan var jag och hälsade på Cecilia Kores som står bakom märket MumbaiStockholm i hennes showroom på Holländaregatan i Stockholm.

img_5496

img_5500

img_5501

img_5499

Cecilia skapar nya smycken av gamla smycken och det är häftigt med den lösningen. Att ett smycke kan leva länge länge i olika former. Cecilia hamnade i världen med blingbling av en slump. Den korta versionen låter så här; hon pluggade i Indien och några dagar innan hon skulle åka hem stötte hon på en man som kunde gör smycken av ingenting så hon designade en liten fotlänk som han gjorde till henne, sedan beställde hon många fler som hon sålde när hon kom hem och på den vägen är det. Därför namnet MumbaiStockholm.

 

Tips på andra som gör smycken jag gillar är, och då börjar jag med mina två absoluta favoriter, Emma Israelsson och Lotta Hasselblad. Kolla in Carolinne B och Atom 47. Jag ska fota av lite av mina favoriter vid tillfälle så får du se.

Har jag nämnt att jag i bland tänker att jag ska förverkliga mina egna idéer som jag har om smycken… Vi får se om det blir av.

Kram, Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *