Bling bling

Titti SchultzFashion, Livet, StockholmLeave a Comment

Bling bling av bästa sorten. Jag gillar ju smycken, mest silver och inte allt för glittrigt och stort, jag är alltid nyfiken på nya smycken och därför lade jag på ett kol när PRbyrån Starstudio bjöd in till pressvisning av flera olika smyckeföretag visade nya kollektioner. Väldigt mycket fint att titta på, trevliga människor och alltid roligt. Jag började med att springa rakt på Mumbai Stockholm som jag inte träffat tidigare. Väldigt mycket i min smak. Jag blev till och med förälskad så det här lilla armbandet gick följa med hem, sitter fint tillsammans med klockan tycker jag.

IMG_7288

IMG_7234

En pistolkula med peacemärke. Lite mera statementsmycken har Bodhitree Jewels.

IMG_7235

Vinterbleka och skrynkliga fingrar med en kloring i vitt guld och äkta stenar, 75 000 kronor. Cool. Och dyr. Och cool. Också Bodhitree Jewels precis som här nedanför.

IMG_7232

IMG_7236

Hvorslev Tabita & Theresia Swedish Jewellery.

IMG_7240

Kolla halsbanden och armbandet till vänster i bild, det är små lingonblad. Förlagan är från lingonskogen i gävletrakten! Det gillar jag så klart som ju själv är från samma ställe, inte skogen men Gävle. CU Jewellery.

IMG_7250

Träffade min kompis Fanny Lagerwall, en av landets bästa make up stylister!!

IMG_7336

Och så Emma! Emma Israelsson Stockholm, jag har älskat hennes silversmycken länge länge och hon bara fortsätter att skapa nya fantastiska smycken.

IMG_7264

Ur den nya kollektionen. Emma gör smycken i guld, silver, brons, äkta stenar och även swarovski och onyx. Som ju också är äkta men avsevärt billigare om man inte vill länsa bankontot. Men det finns det definitivt de som vill!

IMG_7259

IMG_7265

IMG_7248

Och så det här då, alla fick ett armband och möjlighet att hamra i en egen berlock. Jag valde påhittigt nog ett T. Och jag lyckades dubbelhamra lite, därför ser det lite hejsan svejsan ut men jag gillar det!

IMG_7337

Fokus och styrka… Tack Franz & Ziegler för armbandet och tack Starstudio för en fin eftermiddag!

/Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *