Bättre förr

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Jag vet inte om det var bättre förr, men det var liksom gladare. Eller är det kläderna? Eller movesen? Har du kollat Mellon i kväll? Jag kollar med ett halvt öga och det är inte riktigt klart ännu när jag skriver det här men det ser ut att kunna bli  Måns som vinner, eller så blir det Jon Henrik som jag träffade i fredags. Han var trött, han pratade egentligen bara om att han ville sova. Jon Henrik hade solglasögon på sig inomhus en ganska lång stund och han hade en jättetjock plånbok i fickan som han var tvungen att ta upp och lägga på bordet för att kunna sitta, Jon Henrik berättade också att han lutar huvudet åt vänster när han ska kyssa någon (kuriosa). Oavsett hur musiktävlingen slutar kan vi vara säkra på skandalrubriker eftersom ”hjärtröstningen” inte funkat ”som den ska”, säger de. Ja alltid är det något.

Jag fastnade i en you tube-cruisning, fokus på gamla mello-dängor! Först Kicki!

https://www.youtube.com/watch?v=6pi_GcWrlSU

Här är en låt jag lyft fram tidigare och det gör jag gärna igen, dansen, kläderna, texten, glimten i ögat. Oslagbart. Uffe!

https://www.youtube.com/watch?v=lqo0HGMvqFY

Ett annat gammalt örhänge med ännu en fantastisk presentation, ”han låter hälsa att slipsen har han köpt av Yves Saint Laurent….” Claes Göran!

https://www.youtube.com/watch?v=OkMI1H_in_g

Det är tur att vi har You Tube.

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *