Bara goja?

Titti SchultzLivet1 Comment

Nä inte bara. Men två stycken. Bäbis och Noa heter de. De var väldigt gulliga. Och de ville trassla in sig i håret på mig, de tänkte väl bygga bo kan jag tro. I morse var det dags att prata böcker i Nyhetsmorgon på TV4 igen och där händer det alltid en massa saker som man kanske inte hade väntat sig. I dag häckade de här två, som sagt, i green room.

IMG_3976Fågelfrulle.

IMG_3982

 

IMG_3985Spännande med nya studion tyckte jag, det kan man nästan se på blicken…

IMG_3988Det där man aldrig får se.

IMG_3990Härliga Tilde de Paula. Det är mycket mera drag i henne än man får se genom tv:n och ändå är hon rivig, på bästa sätt, även där. Här snackar hon med Bäbis, Noa och deras matte. I bakgrunden är något ätbart, som alltid, på gång.

IMG_3973I dag hade jag med mig den här boken; Kanske i morgon av Felicia Welander, det är hennes första bok. När jag började läsa den gillade jag den inte alls men jag fortsatte av någon anledning att läsa ändå. Och den tog sig verkligen. Det var något jag verkligen gillade med den här, vet inte riktigt när den högg tag i mig. Det är en bra bok helt enkelt, en mycket bra historia, eller flera stycken faktiskt som flätas i hop fint. En vänskapsroman. Lägg den på högen av böcker du ska läsa, i sommar, om inte förr.

IMG_3975Och så en dagens outfit i min favoritmetall och bara svenska formgivare som inte bara är begåvade utan finfina människor alla tre. Då känns det extra roligt att bära deras smycken. Krokodilen har Carolinne B gjort, vi jobbade tillsammans förr och plötsligt visade det sig att hon var grym på smycken. De två i mitten har Emma Israelsson gjort. Hon gör så eleganta och samtidigt personliga smycken och sist men inte minst, det tvinnade armbandet har L8 Hasselblad gjort, jag har flera smycken från henne och har fått hälsa på i hennes silversmedja och praoat lite. Det är bland det roligaste gjort och en hel dag gick i ett nafs. L8 är så himla kreativ och gör så coola grejor. Ja, jag älskar silver!

Annars har jag mest suttit inne och jobbat i dag, jag förbereder ett stort konferenciersuppdrag i Gävle nästa helg. Sedan kom Erik hem, han har varit i Prag och invigt ishockey-VM. Ja typ. Han är ishockeytokig och när jag frågar om sevärdheter ser han oförstående på mig och pratar om hur stor rinken var. Han har fortfarande på sig den svenska landslagströjan och det kommer han troligen att ha tills VM är över. Någon som vet när det är…?

I morgon är det måndag, det klarar vi. Det kommer att gå bra. Önskar dig en kalasvecka.

/Titti.

 

 

 

 

One Comment on “Bara goja?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *