Att bara vara

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

De första semesterdagarna har varit himla sköna. Jag har gjort framförallt ingenting, både själv och tillsammans med andra. Jag har bara njutit av att inte ha några tider att passa.

Vännerna Henrik och Carola hälsar på med sina pojkar Felix och Viktor och hunden Julius. Henrik och jag har känt varandra länge, vi har åkt några båtrace tillsammans och med lite tur blir det minst ett rejält race till…

Floyd fick nya kompisar, här är han tillsammans med Viktor. Hundar och barn, himla fint och bra för båda när de hittar varandra. De verkar verkligen kunna prata.

Floyd älskade Julius och Julius var väldigt tålmodig med honom.

En väldigt härlig kväll, de är mysiga som attan, Henrik och Carola. I bakgrunden syns två av sommarens projekt, bygga klart en altan och åka till återvinningen med skräpberget där uppe till höger!!

Floyd och Victor.

det har varit årsmöte i Samfölligheten. Dålig uppslutning i år. Men trevligt. Vi har investerat i en hjärtstartare och alla var väldigt engagerade i det, hur den funkar och så. Det kändes väldigt bra! Nu håller vi koll på varandras hus, konstiga bilar vi inte känner i området och nu kan vi rädda liv. I alla fall öka chanserna för någon som plötsligt blir sjuk.

Mera kompishäng!

Vattnet är himla spännande. Han blir både sprallig och glad och lite skraj i bland.

Det promeneras en del…

Hoppas din sommar är fin.

 

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *