Ännu mera orange

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Det blev ett stänk av glamour i dag, trots orange kuvert, regn och lite eländigt väder. Jag var bjuden till Make Up Store som visade sina nya ”lookar” till våren och sommaren. Tre varianter visade man upp, en som kändes helt rimlig, en som var sandigt matt och liksom vattnig – men toktrendig och så en som var knalligt färgstark med orange, rött, streck och andra mönster. Det var en lyxig visning med massor av modeller, filmer, ljud, dofteffekter i rummet och annat som bidrog till hela upplevelsen. Jag var där med min kollega Carolin och på minglet innan visningen träffade jag flera kompisar. Succé! Ett tag gick allt ljus i rosa och då gjorde vi det också, jag, Carolin och min kompis fotografen Sara Arnald (som är jätteduktig!)IMG_2104. En snackis blev glasen som lyste i mörkret och jag gillade doftsprayen som duschades ut över oss. Lite risky att hålla på med sånt, en sprängande huvudvärk skulle kunna komma som ett brev på posten, med det doftade fräscht och blev en väldigt rolig effekt. Här kommer lite smakprov från själva visningen.

 

 

 

 

IMG_2116IMG_2118

 

IMG_2113De där glasen på front row.

IMG_2130

IMG_2139

IMG_2145

IMG_2151De sandiga, lite vattniga men coola och trendiga.

IMG_2147

Kändisspotting? Inte mycket men den här stenhårda ladyn dök upp, Dominika Percynski, lite försenad joggade hon in (nej, hon hade inget särskilt sällskap med sig…). Jag gillar Dominika och våra vägar korsas då och då, vi tycker olika om mycket och vi har bråkat en del, eller diskuterat som vuxna säger. Vi har garvat en del också och hon är rolig, knivskarp och snabb, det gillar jag. Det är läckert också med en person som man det går att diskutera med, att man kan tycka olika som attan och ändå kunna fortsätta gilla varandra (tror att hon tycker att jag är helt ok). Det piggar upp!

IMG_2153Goodiebags! I påsen fanns bland annat ett läppglans, guldskimrande puder och en självroterande mascara!!! En självroterande mascara, vilken jäkla grej. Den kan byta riktning på snurret också, den är smartare än vissa människor jag känner. Fantastiskt. Om den är bra, det kan jag inte svara på ännu men det ska naturligtvis testas. Håll tummarna att jag inte förlorar synen.

IMG_2101

Over and out.

Kram från mig som numera skimrar i guld!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *