Ändrade planer

Titti SchultzLivet9 Comments

 

Det har blivit ändrade planer i sommar. En planerad resa blir inte av, inte i sommar men förmodligen nästa år och det känns ju bra att planerna för juli 2016 är på gång…

Det här gör dock att jag har en lucka i almanackan i sommar… Skulle du kunna tänka dig att hjälpa mig? Dina bästa resetips, smultronställen, upplevelser som du tycker att jag också borde uppleva, platser som du alltid längtar till. Jag skulle tycka att det vore så kul om du kunde hjälpa mig sätta en ny kompassriktning för semestern! Jag är liksom blank just nu.

Håller tummarna! Och tack.

/Titti.

 

9 Comments on “Ändrade planer”

 1. Hej Titti!
  Flera av mina favoritresemål gör sig bäst på vintern. I somras upptäckte vi dock Parga, som ligger på grekiska fastlandet. Det är en liten pärla! För mig var Grekland tidigare bara öar med vitakalkade hus (naturligtvis vackra i sig), men Parga påminner mer om Amalfikusten. Fantastiskt vackert! När man är där bör man också hyra bil och åka inåt landet, till Meteora. Där möter man ”sockertoppsformade” berg med ensligt belägna kloster högst upp. Den turen gör man lätt på en dag då man större delen av vägen kör på en nybyggd motorväg. Sista biten är det dock vackra serpentinvägar.
  Jag lovar, det är värt att kolla upp!
  Vill du längre bort är Indien ett häftigt land. Varför inte spela in en egen film vid Taj Mahal? Det är det vackraste monument jag någonsin sätt, man måste se det för att förstå det 🙂

 2. Hyr ett hus (eller möjligen en lägenhet), kanske med egen pool..? Det bästa vi gjort. Hotellsemester – släng dig i väggen! Rekommenderar varmt att hyra hus på Floridas västkust. Eller varför inte hyra hus i Italien? Happy travelling!

 3. Stanna i Sverige!
  Finns så otroligt många fina ställen ofta i närzon. Men annars besök småstäder, fika i Alingsås, njut rökt fisk i Hjo ( jo det är inte bara i Bönan dom är bra på det) Karlsborgs fästningar är spännande. Håll er runt Vättern och ni har även Askersund, Motala med radiomuséet, Vadstena med klostret och alla medeltidsbyggnader, Gränna med Visingsö. Otroligt mysiga och pittoreska städer allihop.
  Cykla efter Göta kanal. Börja i idyllen Sjötorp och ta er till kusten, får ni ont i baken kan ni ta kanalbåt en bit.
  Eller upptäck Öland eller Gotland, Upplandskusten…. Ja det finns så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *