Alltid vind i ryggen

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Tänk dig att du har en hand i ryggen som liksom föser dig framåt, Du har alltid medvind – även i motvind, solen i ryggen osv osv osv. Jag är alltså väldigt nöjd med min elcykel. Men det är ingen moppe, man måste trampa!

IMG_7603Där står den, bland de andra motordrivna monstren. Fast bättre. Smartare.

IMG_7602Man fattar ju att andra hojar vill vara nära…

IMG_7583Både ett vitsigt och lite oväntat namn på min cykel. Men den håller sig definitivt på banan! Den finns på Clas Ohlson och kostar hälften av vad de mer etablerade märkena gör. Jag har testcyklat två andra märken av elcyklar också men kunde inte förmå mig att betala det de flesta anda elcyklar kostar. Jag har haft den här i ett par veckor nu och trampat kors och tvärs. Jag cyklar om tajta sportkillar i uppförsbackarna, tar mig genom stan och förbi köer på nolltid. Bästa grejen.

IMG_7582Jag valde svart. Förstås. Finaste färgen.

IMG_8548Det jag inte gillar är det här med cykelhjälm… Men när jag är upp i 30 knyck i nedförsbackarna så finns det inga alternativ. (Just det 30 knyck!) Den här hjälmen gjorde entré i mitt liv när jag cyklade Tjejvättern (då var elcykel inte aktuellt), allt var sportigare då. Överväger ett mer passande alternativ. Måste också lösa en rejäl cykelkorg, allt för att toppa mitt nya fordon.

Det finns en nackdel med att ha elcykel, det är att alla andra normaltrampande cyklister är i vägen 😉 !

Cyklist, javisst.

/Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *