Alltid är det något.

Titti SchultzLivetLeave a Comment

En lugn helg tänkte jag mig…HA!!

Möttes av en bökig överraskning när jag kom hit i går.

IMG_3944Jättekul. Jag är här själv i helgen, alltid bra annars att vara två när man ska klättra på stegar och tak. Men fram med stegen, hammare, tänger och f-n och hans moster.

IMG_3962Efter att försökt ta mig upp på taket för att spika fast biten där uppe igen så fick jag ge upp av flera anledningar. Den tråkigaste anledningen är att min jäkla handled (jepp nu dök den upp igen) inte funkar så bra när det kommer till att spika. Då kom en granne i världsklass och hjälpte mig. Tackar!!!

IMG_3956Ett majbål, majbrasa, majkase blev det också. Det här är slutspurten, pyromanen i mig glömde fota när det brann som mest och bäst.

IMG_3955

 

IMG_3960Promenad i skogen. Bestämde mig för att ormarna gått och lagt sig igen för att det är så sopigt väder. Jag kan lura mig själv lite på det viset i bland.

IMG_3957

 

IMG_3964Tänkte att en ”dagens outfit” kunde vara på sin plats eftersom jag slagit på stort med både färg och mönster, det händer inte ofta. På övre halvan av kroppen den gossigaste halsduken någonsin gjord, en tunn dunis som numera har små hål av glödande aska lite här och där och högst upp på toppen en gratismössa min sambo släpat hem. Den nedre halvan har tidigare vita, numera väldigt smutsiga Air Force One Nikedojjor. De är nu insmorda i aska, kol och nyklippt gräs (tyvärr utanför bild). Och så ett par för stora disktret (!) mönstrade mysbrallor.

Troligen blir det det här jag har på mig i tv i morgon bitti när det är dags för bokprat i Nyhetsmorgon igen. Jag har nämligen glömt det jag egentligen tänkt ha på mig i stan och det hinns nog inte med att svänga förbi hemma i morgon bitti…Ja jisses.

/Titti.

P.S. Klippte gräset också, årets första klippning. Nu börjas det.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *