Åka färja

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Jag har åkt klassisk ålandsfärja några gånger men nu är det en evighet sedan det hände, utan att gå in på varför… Men hur kom du då till Åland, tänker du. Jag tog Eckeröfärjan som går till Eckerö på Åland. Den lilla resan tar någon timme och är lite som en intensiv-ålandsfärjesväng. Vissa ”turar” bara fram och tillbaka lite snabbt, äter i à la carte-restaurangen och länsar tax freebutiken på det  man vill ha. Sedan hinner man om man har tur spela kort eller läsa ett kapitel i sin bok innan det är dags att återvända till bilen om man kommer i håg var man parkerat den. Alla ska inte köra bil i det här läget… Ja, du fattar.

IMG_6712Nöjd. Först in i butiken! Köpte hudkräm och nagellack. Sedan fick man gå genom den här avdelningen och precis vid kassorna möts man av Fazers hela utbud. Många stannar länge ungefär där jag står.

IMG_6708Vi hittade bilen, vi stod på ”domherren”. Tydligen är det lättast att komma i håg djur och frukter för alla dörrar på parkeringsdäck är utmärkta med det. Kanariefågel, kråka, körsbär osv.

IMG_6704

Det är sällan det lutar så här mycket.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *