Åka båt

Titti SchultzInterior Design, LivetLeave a Comment

Och då menar jag inte Ålandsfärja. Vi kom hit sent i torsdags kväll och sedan dess har det som vanligt varit som att vara på lyxig resort. Det är så de fixar och har sig, Hanna och Johan. Johan är ålänning och han har haft turen att få gifta sig med min bästis sedan jag var sju år, Hanna. De har en fantastisk liten son som heter August och han är mitt gudbarn. Ett utmärkt exemplar! Tillsammans har vi i dag åkt mellan olika öar i Ålands skärgård som är rysligt vacker.

IMG_6788Vi är gladare än vi ser ut, August och jag. Vi väntar på att få mönstra på familjens båt, ”Kerstin”. August ska köra säger han… Kolla himlen!!!

IMG_6799På väg.

IMG_6815Kobba Klintar. Fantastiskt ställe som drivs ideellt. Missa inte det om du är här och åker runt!!

IMG_6813Mitt gäng. (Strax efter att den här bilden togs upptäckte jag en prydligt i hoprullad snok bakom den lilla muren. Ridå… Den här sommaren går till historien när det gäller orm-jäkla-vidriga-djur-jäklar!!! Jag ser dem överallt. Det är som om någon som driver med mig. Sluta med det!!)

IMG_6827När jag lugnat mig efter snokmötet fick jag fika och blev gladare. Det här är åländsk pannkaka med sviskonkompott, grädde och en jordgubbe. Ingen favorit men ungefär tre tuggor är smarrigt.

IMG_6853Sedan promenerade vi ön runt, det finns massor att titta på. (Mitt spända leende avslöjar att jag mest oroade mig för ormjäklarna…)

IMG_6821Fiket.

IMG_6824

IMG_6822Baren.

IMG_6833

IMG_6838

IMG_6840Kompisar.

IMG_6845

IMG_6865Vi åker vidare.

IMG_6874

IMG_6873Exalterad. Älskar att åka båt. Gärna fort…

IMG_6876Stopp i Rödhamn. En man som vi inte kände trillade och bröt foten medan vi var där. Dramatiskt mitt ute i skärgården. Hoppas allt gått bra!

IMG_6885Det blir lite svalt i fartvinden.

IMG_6893In en kort sväng till Mariehamn. Där ligger Pommern.

IMG_6895Vi körde ifrån Rosella på väg till Stadsgården i Stockholm. Tax freen ombord skulle snart öppna hörde vi det eka från högtalarna på däck.

IMG_6934Vi åkte hem till Eckerö och det här. Ljuvligt. Vi satt ute till halv ett och det behövdes bara lite infravärme och två filtar. Nu, lagom till första augusti, är det tydligen lite sommar ändå…

IMG_6947Vad skulle jag möjligen kunna klaga på!!?

God natt mitt i natten.

/Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *