A hostile takeover…

Titti SchultzGarden, LivetLeave a Comment

…av vår trädgård. Men en väldigt gullig takeover. Ett rådjurskid som är väldigt orädd och tam strosar runt i trädgården, följer efter dit man går och vill vara nära. Hon (jag tror att det är en hon, det tror grannen också som döpt henne till Fanny. Men några kallar henne Bosse…) lägger sig och kollar lite lojt på vad vi grejar med. Hon verkar helt frisk och de avancerade gissningarna är att hon tagits om hand av människor sedan hon var pytteliten och de har varit himla snälla mot henne för hon gillar verkligen människor.

IMG_8542

Här ligger Fanny och vaktar en kratta och håller koll på min sambo. (Skönt med avlastning.)

IMG_8537

Sedan la hon sig där i hörnet en stund. Hon ser lite ynklig ut när hon ligger ner så där men jag tror verkligen att hon mår bra.

IMG_8547

Hon lockar viss uppmärksamhet…

IMG_8550

Hon är så himla vacker.

IMG_8546

Här spexar vi lite för kameran…

Samtidigt som hon är frisk och lite sprallig så oroar jag mig så klart. Hon är så otroligt präglad på människor och jag tror att någon kan ha gjort henne en otjänst att göra henne så tam. Det är ju festligt men det i det långa loppet undrar jag hur det ska gå för henne. Men hon har gjort sig ett namn…

…jag har jag hört att hon gjort cyklister sällskap och sprungit med långa sträckor, hon försöker gå in i folks hus, hon har hållit folk sällskap när de väntat på bussen, hon har promenerat med en skolklass på utflykt, hon har åkt polisbil och hon har varit med i tidningen. Nu äter hon allt som går i vår trädgård på landet.

Vi ses till helgen Fanny och då är det väl inget kvar alls i trädgården.

 

Kram, Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *