20 år

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Det har varit mycket jobb varvat med mycket skoj den här veckan (och det är inte slut än). I går firade tidningen Amelia 20 år. Självklart var kvinnan som ”kom på” grundade tidningen på plats; Amelia Adamo. Jag har träffat henne många gånger under årens lopp i olika sammanhang. Jag har intervjuat henne och vi har sprungit på henne här och där. Jag är glad att jag lyckades haffa henne på väg in, man kan säga att alla ville ha en liten bit av henne i går. Amelia är en av de coolaste katterna tycker jag. Driven, smart, stenhård, har mycket pondus och känns samtidigt som en väldigt varm och ödmjuk person.

IMG_9743Kalaset hölls på Musikaliska och alla var där som det brukar heta. Jag hängde allra mest med min fina kompis Tina.

IMG_9744Men också en hel del med det här glada gänget, Anna, Anna och Rania. Det var någon stolle som kommit på att det skulle bjudas runt på Hot Shots, a blast from the past. Det gjorde susen för humöret hos många.

IMG_9740Jag och Amelia igen, bara för att.

IMG_9745Lite för sent och med ömma fötter gick jag hem med ett kort stopp för att sitta och titta ut över Nybroviken. Här tog jag mig också en titt i den goodiebag som alla gäster fick med sig hem, den hade tema fredagsmys. Det var pizzabottnar, snacks, en Amelia, lyxig duschkräm. Och glidmedel! Något för alla skulle man kunna säga…

/Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *