Touch down London

Titti SchultzFood & Drinks, ResorLeave a Comment

 

Ja, vi kom inflygande redan i går men det är ett späckat schema så här kommer en uppdatering. Vi ska bara vara här fredag till söndag och det är mycket man vill göra. Min bästis Pärnilla och jag lärde känna varandra i London för jättejättejättelänge sedan. Vi var au pairer. Sedan har vi delat hus i London och vi har rest hit och bara varit varje år i en väldig massa år. Nu var det dags igen!

Vi bor på The Royal Lancaster, ett hotell på klassisk hotellmark i Bayswater. Många hotell här håller ganska låg standard men läget är bra. Det här hotellet är helt nyrenoverat OCH har ett fantastiskt bra läge! Parken du ser är Hyde Park, bussar och tunnelbana är runt hörnet och utsikten är magisk från vårt rum på femtonde våningen! Oxford Street är fem minuter bort med buss.

Vi checkade in snabbt som attan och sedan drog vi ut på stan. Vi hann med några butiker och så mötte vi upp vår gamle kompis Erik som vi en gång i tiden delade hus med medan vi alla pluggade och jobbade här. Vi käkade middag på en indisk restaurang i Soho, en i liten oansenlig restaurang med väldigt god indisk mat, Delhi Brasserie, 44 Firth Street.

Pärnilla tog Chicken Korma och jag slog till på Garlic Chicken. Det ser inte mycket ut för världen, men G O T T!

Vi tog oss en liten pubrunda tillsammans som förr i tiden och det är som alltid fantastiskt att vara tillbaka i den här stan!

/Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *