Ta bekväma skor

Titti SchultzFood & Drinks, Resor, TravelLeave a Comment

Det blir att man går en del… Jag vill i alla fall rekommendera att du gör det. Sväng av från större gator, in på varje gränd och märkligt prång. Det finns mycket sånt och man blir sällan besviken. Det är en av mina favoritsaker med London, att gå och gå. Kolla alla parker du ser, i vissa kvarter är de låsta och privata (minns filmen Notting Hill) men ofta är det bara att glida in. Notting Hill är för övrigt ett väldigt trevligt och mysigt område, det är där Portobello Road med Portobello Market finns.

Börja med en ordentlig frukost. Jag hittade mitt hotells Nutellastasch i barnhörnan. The Ivy, klassisk restaurang och bar. Agatha Christies The Moustrap slutar aldrig spelas, 65:e året!!! Och så såna där gränder.

Imponerande kvarter i Chelsea och Knightsbridge.

Håll utkik efter såna här skyltar, de markerar och informerar om historiska personer som bott, stått, gått eller nyst på olika platser runt om i London.

Puben, ett bra ställe att vila fötterna på och de kan se väldigt olika ut. Också ett grymt ställe för lunch! Och middag.

En annan pub, annan look. Och så Erik.

Pubmattan, tål alltid att tittas på. Men peta inte på den – Gud vet vad som bor i den. I bland klibbar man fast i den, det spills allt möjligt i den. Men det är klart att den ska vara av heltäckande sort…!

Teatern The Cambridge. Här har jag sett bland annat Les Misérables. Nu tuffar Harry Potter på för fulla hus. Här är vi i West End.

Seven Dials. Område nära Soho och Covent Garden. Här händer det massor just nu. Det ploppar upp små butiker överallt.

Ja, det var en liten Londonrunda. Jag får liksom inte nog. Hoppas du står ut…  😉

Kram.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *