Så mycket härligt

Titti SchultzFood & DrinksLeave a Comment

 

Jag gör London med min bästis Pärnilla, som så många gånger förr. Vi bodde här samtidigt och tillsammans en gång i tiden. Vi passar på att försöka se ny platser i London för att liksom fylla på londonälsket och vi försöker åka tillbaka till platser som vi inte varit till på åtskilliga år. Idag hann vi med en hel del sånt. Väldigt kul! Jag tänkte att det kanske skulle kunna vara kul tips för dig som vill se mer än shoppinggatorna och de vanliga sevärdheterna, de hittar man ju lätt ändå!

Regent´s Park, här kan man promenera länge om man vill eller bara ta en liten sväng.  Det är definitivt vår i London!!

Man hinner shoppa en del OCKSÅ, som du ser…

Plötsligt hittade Pärnilla en stig och försvann och så trampade vi runt i snåren med shoppingkassarna. Det var en återvändsgränd men det var kul.

Primrose Hill! Kan inte minnas att jag varit här. Men jag kommer tillbaka! Väldigt mysiga gator, massor av små restauranger och fik. Och en del roliga små butiker. Åka hit för lunch kanske? Det bor tydligen mycket kändisar här, vi såg inte en enda.

Man måste stärka sig lite i bland!!

Jag skulle så väldigt gärna vilja ha ett eget litet ställe här i stan. Till exempel bakom den här dörren. Jag skulle ställa en liten kruka med blommor där jag sitter ungefär. Jag är besatt av alla dörrar och entréer.

Marylebone är ett annat område där man kan hitta shopping, pubar, barer och bara mysiga gator. Det här kanske inte alla tycker är en mysig gata, men det tycker jag. Det finns dock mycket mysigare!! Så missa inte det här området. Skaffa en karta när du åker hit och ringa in såna här platser och strosa lite hit och dit i området.

Antar att det är klimatförändringarna… Folk är kreativa.

Vilar fötterna i St John´s Wood, här bodde Pärnilla och vi satt där på hennes gamla ”local”. Puben man hänger på i kvarteret där man bor och vi tittade upp på huset där hon bodde på andra sidan gatan. Memory Lane osv…

Längtar inte hem.

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *