Radioakademins Hederspris 2016

Titti SchultzFamilj, Food & Drinks, Stockholm4 Comments

Jag fick veta redan i december förra året att jag tilldelats Radioakademins Hederspris 2016. Det känns väldigt speciellt, det är ett av de finaste priserna som vi radioter kan få. Jag känner mig mycket stolt och hedrad. I går var det dags för mig och priset att förenas fysiskt. Normalt delas priset ut vid min branschs stora kalas; Radiogalan, men det blir ingen radiogala i år så då delades priset i stället ut på Kulturhuset när Publicistklubben hade en av årets debattkvällar.

Priset delades ut av Radioakademins ordförande Christer Jungeryd. Prisades gjorde också en riktig radioräv, Ove Joanson. Jag ser lite upphängd och nedsläppt ut och jag verkar ha haft ett och annat att säga. (Ja, som vanligt.)

Jag tilldelades det här hederspriset efter 22 år inom kommersiell radio, RIX FM och NRJ, de åren var roliga nästan allihop. I dag har jag gjort min tolfte arbetsdag på Sveriges Radio och P5 STHLM. Jag är precis i startgroparna för att braka loss i ett nytt morgonprogram, mitt tredje, P5 Morgon. Mitt mål får helt enkelt bli 22 år på Sveriges Radio också och ett nytt hederspris efter det…  😉

Guldörat. Jo, äkta guld. Och äkta betong.

Jag har ett guldöra sedan tidigare också. Trevligt att det örat nu har sällskap. Och när jag ändå är igång och skryter så står det en det priser på MTG Radio som jag också vunnit tillsammans med tidigare morgonkollegor. Årets Morgonprogram ett par gånger, mycket roligt och jag är väldigt stolt över de priserna också.

Jag tog med mig Erik, mamma och pappa till Restaurang Milles och firade lite. Lugn kväll på Milles. Och gott.

Lyckades inte ta några bilder på mamma och pappa men här har du en blandning av dem.

Walderstens konst täcker väggarna på Milles, jag är ett stort fan.

Waldersten/meny

Mätta, glada och nöjda gick vi hem.

Kram, Titti

 

 

 

 

4 Comments on “Radioakademins Hederspris 2016”

  1. Pingback: Likeable | VAVAWOOM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *