London baby!

Titti SchultzFood & Drinks, Resor, TravelLeave a Comment

Det regnar och blåser och det är som alltid fantastiskt härligt att vara i London igen!

Vi sladdade in på hotellet, The Athenaeum på 116 Piccadilly, på eftermiddagen igår. Slappade lite på rummet och sedan käkade vi på restaurangen på hotellet. Somnade tidigt för att hugga in på den här söndagen tidigt, vi vill hinna massor innan vi flyger hem i kväll.

Vi har utsikt över Green Park och hotellet är nyrenoverat och vi lyxar runt i tofflor och mjuka morgonrockar. Ja, inte på bilden, där har Erik sin alldeles vanliga jacka. Kolla de märkliga badrumsbilderna:

Himla fint! Men svårt att ta den perfekta bilden.

V-tecknet never goes out of style…

Det här måste vara det bästa, coolaste och snyggaste man kan göra med en fasad! Det enda tråkiga att vi inte har ett invuxet fönster på vårt rum. Jag njuter från utsidan i stället.

Middag här. Denne Galvin har tydligen jobbat på ett ställe som har en stjärna i Guide Michelin. Det höjer onekligen förväntningarna.

Vi var först. Jag tror att alla andra var i baren, som är en stor snackis, och tog en fördrink. Han som är barchef kan det mesta, han uppfinner spännande drinkar och han har designat hotellets champagneglas och annat. Han är bra att ha, sa vår servitör.

Jag började med en hög blad. Endiver med kanderade valnötter och roquefortost. Gött.

Erik åt anka och tyckte att det var toppen.

Jag fortsatte med tonfiskburgare. Jag är så mätt! Jag kommer aldrig att behöva äta igen.

Men det finns alltid plats för dessert. Valrohna chokladmousse. Tackarrrrrr!

Lobbyn. I morgon ska vi kolla spat tänkte vi. Det är ett fantastiskt hotell även om det saknar reception, det tycker jag lite gammaldags ändå att det är bra när hotell har. Men de har en särskild conierge för barn. Exakt vad han gör vet jag inte för jag är inget barn men de som är barn här på hotellet verkade gilla honom när jag såg dem. Och om du hamnar på det här hotellet, håll utkik efter den två meter långe, något äldre, mannen som jobbar i dörren – underbar.

Mys!

 

XO XO,

Titti

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *