En middag i solen

Titti SchultzFashion, Food & Drinks, Health & Lifestyle, StockholmLeave a Comment

I veckan blev jag bjuden på en middag som Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret, som tillsammans har boken och podden Säker Stil, var värdinnor och jag var gäst tillsammans med många sköna bönor inom mode på alla möjliga sätt. Vi fick lära oss om solskydd för Nivea var med berättade om nya produkter. I present fick vi solglasögon, älskar solglasögon. Maten var fantastisk och det kan man ta för givet när trevligheterna hålls på Alma!!?

Emilia de Poret och Niklas Berglind med karaff.

Jag tycker så mycket om Niklas.

När människor med blogg kommer samman. Jag kallar bilden; Ebba med efterrätten.

Vi körde med förnekelse, mörkade snön utanför dörren och tänkte på vår inomhus.

Efterrätten… jag tycker ju ofta att efterrätter utan choklad inte är så mycket att ha, men den här! Boom! Bakad glass (hur i hela fridens namn det nu går till!!??) och någon sorts sorbet som kan ha varit rabarber och annat som jag inte minns som var syrligt utan att vara surt. Gott gott gott!

Älskar att hänga med människor som är genier på sociala medier. Jag ser och lär… Emilia fotar Niklas som svingar en väska som förr kallades ”bögslunga”, min väska som jag köpt på herravdelningen i en fin butik i Palermo där den kvinnliga expediten hela tiden talade om för mig att det var en manbag, hon var aningen fyrkantig på den punkten, jag är sjukt nöjd med alla herrväskor jag har. Köper mest såna. Sedan smög jag lite på Emilia för att också ogenerat titta ner i hennes telefon där det visade sig att hon smsade sin man (!) och sedan tog vi en bild.  En väldigt trevlig kväll som förstås blev för sen för den som ska upp fyra morgonen efter. Men det är alltid värt! Tack Emilia, tack Ebba för en väldigt lyckad kväll.

Kram, Titti

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *