Tredje Advent

Titti SchultzFamiljLeave a Comment

STRESS! Nu går det undan och det är köriga dagar. Jag har grejer på gång.

Men tredje advent blev en väldigt mysig dag. Jag har ju varit i Göteborg i helgen, se tidigare inlägg, hos mina vänner Pärnilla och Martin och deras fantastiska döttrar. Vi har känt varandra länge och de känns mer som familj än något annat. Det skulle vara skittrist att inte ha dem. Hur som helst körde vi myssöndag.

img_9136

img_9188Jag började min söndag med att kolla Tindra som spelade match. Hon var grym, jag levde om på läktaren. Tindra levererade en assist och ett mål och Lindome vann matchen. Lindome tjejer är grejer!

img_9160

Hemma i Stockholm var det tydligen snöstorm. Vi hade en magisk dag med sol och nio grader varmt, Pärnilla och jag tog en långpromenad. (Det är naturligtvis helt fel i december men vi njöt ändå.)

img_9156

img_9154

img_9152

Något för den händige.

img_9170

img_9165

img_9172

När någon biter sig fast, det är då det är som lättast att bara stå stilla.

img_9179

img_9173

img_9175

img_9183

Vi var som en hel pepparkaksfabrik, Lova och jag. Vi bakade pepparkakor på FYRA degar!! Som maskiner! (Nu vill jag varna för nästa bild som är helt oacceptabel och omogen. Usch!)

img_9184

Helt oacceptabelt. Under all kritik. Osmakligt. Och ingen ville kännas vid att den skrivit det här. Jag skriver i alla fall definitivt inte K så där. Det enda rimliga är att någon illvillig människa smet in från gatan och skändade vår kristyr och diskbänken på det här viset. Vidrigt.

img_9187

En liten del av produktionen. Vi dekorerade lite diskret också…

img_9185

Så otroligt mysigt att det förmodligen är olagligt.

Kram.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *