Hemma i Gävle

Titti SchultzFamiljLeave a Comment

Born and raised. Bodde i Gävle tills jag var 19, då blev det London några år och sedan Gävle två år och så till Stockholm när jag var 26. Men Gävle kommer alltid att vara hemma. Här bor mamma och pappa, fortfarande i huset där jag växte upp. I helgen skulle mamma och jag dra ut på trevligheter så jag styrde norrut. Och så servade jag bilen i fredags, jag håller mig till Bilmetro i Gävle, där känner jag folk. Man har ju hört hur bilhandlare kan vara… Inte där.

I går kväll var vi på Gävle Konserthus, mamma och jag, och såg After Dark med sin avskedsföreställning This Is It. Jag blev så himla imponerad. Otroligt bra, humor, allvar, sorg och så tillbaka till humor och värme igen. Vilka proffs. Och Christer Lindarw imponerar!!! Den randiga kvinnan till vänster i bild är mamma.

—HUS! Var ett badhus när jag växte upp, Strömbadet hette det då. Jag har tävlingssimmat för Gävle Simsällskap där inne, tyvärr gillade jag inte att dyka och där dog den karriären…

Längst fram i mitten satt vi, vi kunde rycka i klänningsfållarna (men lät bli) och vi fick dun från svandunsboorna i näsan. Härligt.

Konfetti i håret, handväskorna och skorna (!). Festen fortsatte hemma i dag för vi plockar fortfarande konfetti ur väskorna. Också härligt.

En annan stjärna den här helgen, mina föräldrars katt – Trisse. Han har inte haft det lätt i livet, mamma och pappa hämtade honom på Gävle Katthem och han var skygg och ledsen. Ofta rädd. Det är ett par år sedan, nu har han bra kläm på hur härligt livet kan vara. Han är chef här nu. Allt trattas ner till att Trisse ska ha det bra. Gott så.

Hur naturen får till det…

Joggade förbi det här huset i morse. Kreativt. De som bor här har bjudit på såna här skapelser i massor med år. Väldigt kul. Sticker ut en aning i ett av Gävles tjusigaste kvarter. Strålande!

Nu åker jag hem till Stockholm.

Kram, Titti

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *