Vilken vecka!

Titti SchultzÄlskar, ArbeteLeave a Comment

 

Den här veckan har varit fylld av massor av roligt, både på jobbet och utanför (veckan innehåller också en förkylning – jag är nästan aldrig risig så jag är himla dålig på att vara sjuk)! Jag har också skaffat mustasch som du ser.

Farzad och jag mönstrade på HMS Trossö, ett av flottans fartyg. Det var väldigt roligt, spännande, lärorikt och en helt annan värld. Det var så speciellt och jag har så mycket roliga bilder att det får bli ett helt eget inlägg. Håll ut!

Alexander Pärleros är mannen bakom podden som så många lyssnar på, Framgångspodden. Väldigt roligt att bli inbjuden som gäst. Han är en generös intervjuare men det är inte helt lätt att bli intervjuad. Min egen insats betraktar jag som bra men då och då svajar jag lite, tappade tråden vid något tillfälle tyckte jag. Men å andra sidan, jag är aldrig nöjd. Allt kan alltid bli bättre. Och precis det och mycket annat pratar jag och Alexander om. Jag återkommer när jag vet vilket datum mitt avsnitt kommer.

Denna unika kvinna gästade P5 Morgon i veckan. För en väldig massa år sedan när vi också träffades, då pratade vi stringtrosor som inte alls är min grej. Anna ansåg att jag bara haft otur med modellerna (jag har aldrig ens testat strintrosor för jag tyder att det ser helt knasigt ut och jag vill inte ha något mellan skinkorna om jag får vara så personlig…) och skickade sin favoritstringtrosa till mig. Hon köpte den på tjusiga Nieman Marcus i Los Angeles och skickade ett jättefint paket med silkespapper och allt möjligt tilll mig när hon kommit hem. Det var både roligt och snällt gjort tycker jag! Jag har sparat trosorna, oanvända förstås. De är kvar på galgen och prislappen sitter kvar. När vi sågs i veckan signerade Anna dem till mig.

Här signeras det. I bakgrunden sitter en kvinna från ett tv-bolag och Annas kille David Johansson. Han coachar lag, han är inte pt. Det var det han ville berätta om sig själv. Han verkade väldigt sympatisk.

Innan förkylningen tog mig hann jag träna en sväng. Min pt fyllde år och jag firade den fantastiska människan genom att lyfta den här tung pinnen upp och ner jättemånga gånger. Det är sånt som gör henne glad!

Renoveringen fortsätter! De har börjat fräsa upp väggarna för elen. Det är damm och kaos överallt. För en pedant som jag var det fullkomlig ångest så jag kunde inte stanna länge! 😉 Hoppas hoppas att det här blir bra när det är klart. Och att det någonsin kan bli dammfritt igen i lägenheten. Ett helt inlägg om det här kommer!

Superstjärnor i studion! Tommy Ingemarsson och Emil Christensen är mer kända som Potti och Heaton, de är megastjärnor och har blivit rika som troll, typ, på sin sport. E-sport! Nu har de dragit igång en elitserie i Sverige. För e-sportare. Jag gillar att de betonar hur viktigt det är att träna fysiskt också för att bli tillräckligt bra på e-sport, så bra att man kan bli framgångsrik om man drömmer om det. Det är ju alltid en bra idé att röra på sig.

Sprang på de här killarna på stan. Och bad om en bild! Vem är jag!? Jag går alltså fram och ber om en bild. John Guidetti, Mikael Lustig och Victor Nilsson Lindelöf, de spelar i fotbollslandslaget. Jag är inte så känd för mitt fotbolls eller sportintresse men här fick jag ett ryck. De var väldigt gulliga!

Jag har tagit pressbilder för mitt nya jobb på P4 Extra. Här står jag och verkar koncentrerad tillsammans med mina nya kollegor Erik, Sarit och Svjetlana. Jag sänder mån – torsd, de sänder fre, lör och sön. Hur slutresultatet blev ska du få se så klart. Bilderna tar fotografen Mattias Ahlm.

Blev bjuden på en väldigt trevlig lunch i fredags. Tack Sarah. Det här är en klart underskattad efterrätt, den borde ätas oftare! Gino!! Och jag gjorde naglarna i fredags också, här ser du resultatet.

Och idag smället det. Valdag! Följer varje rapport minutiöst.  Kom du i väg och röstade? Du har ett par tummar till på dig runt om i landet… De flesta vallokaler håller öppet till 20.00 i kväll (dock inte alla så kolla innan du snörar på dig skorna).

 

Snart är det ny vecka och den kommer att bli spännande, dels då jag tror att vi kan ha en ny regering att ta ställning till och mycket att lära av det. För min egen del ska jag ut och resa OCH jag jobbar min sista dag på P5 STHLM, på onsdag är det min sista morgon, det känns så otroligt vemodigt, jag kommer att sakna mina morgonkollegor så mycket, de håller världsklass på alla sätt (se översta bilden, där har du två av dem – Sofia och Louise). Samtidigt är det början på något som känns väldigt spännande och jättejättejätteroligt. Något jag ser fram emot SÅ HIMLA MYCKET. Den 17 september sänder jag mitt första ordinarie program av P4 Extra, nationell radio, måndag till fredag kl 13 till 15!

 

Nu kör vi!

Kram!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *