På turné!

Titti SchultzArbete1 Comment

 

Och första stoppet var Luleå i går! Jag sänder P4 Extra från Luleå, Umeå och Göteborg den här veckan. I går var det Luleå och det här skriver jag på ett tåg genom ett snöigt och soligt landskap på väg till Umeå. Sol, blå himmel och snö är mitt favoritväder. Alla kategorier. På ett finurligt sätt är radiosändningarna kombinerade med att jag och mina vänner Eric Thyrell, Torkild Sköld och Jesper Caron åker runt med inspirationsföreläsningar till samma orter! Fyra Talande Vänner kallar vi oss och har du läst min blogg tidigare så vet du allt om detta. De föreläser, det är inspirerande, peppande, det är allvar och massor med garv! Jag modererar och det gör jag bra, om jag får säga det själv! 😉

Sven Wollter, han var underbar och dagens gäst i sändningn från Luleå. (Idag i Umeå är Anja Pärson dagens gäst.) För först sänder jag och sedan är det föreläsningar på kvällen. Briljant upplägg!

Utsikten från P4 Norrbotten får högsta betyg.

Selfietajm. I tid och otid. Vem är jag..?

En på många sätt konstig bild, storleken går inte att justera bättre och ljuset är ju helt knäppt (jag har ju till exempel ögonbryn i vanliga fall). Men här är vi, Torkild, Jesper, Eric och jag. Och en väldigt skön publik!

Fullsatt och fantastiskt på Kulturens Hus. En helt magisk publik även om de håller sig väldigt lugna på bilden. 🙂 Det är liksom en dans mellan den på scenen och de i publiken, så är det alltid. Det här gänget dansade väldigt bra.

 

Kram, Titti

 

 

 

One Comment on “På turné!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *