Nytt jobb

Titti SchultzArbete2 Comments

 

 

Du har kanske hört? Jag har nytt jobb! Jag är ny programledare för Sveriges största aktualitetsprogram i radio, P4 Extra! Från den 17 september hörs vi måndag till torsdag kl 13 till 15, P4 Extra hör du i hela landet och fantastiska 1,5 miljoner människor lyssnar varje vardag.

Jag har ju hoppat in och kört P4 Extra då och då och det har varit väldigt roligt. Jag är väldigt stolt över att nu bli programledare för Sveriges största aktualitetsprogram i radio.

(Så här ser man ut utan proffssmink och hår, proffsfotograf och det är en alldeles vanlig jobbdag.)

P4 Extra-premiär, på riktigt för mig, blir det alltså den 17 september. Fram till dess sänder jag P5 Morgon tillsammans med min vapendragare Farzad Nouri. Och när jag byter liv och börjar sända eftermiddagar i stället för morgnar så är det Farzad jag i alla fall har sällskap av på morgnarna. I radion, fast hemifrån! Det ska bli väldigt spännande att byta rutiner, jag har ju jobbat morgnar hela mitt vuxna liv, gått upp vid fyra och varit på jobbet senast 05.00 och så har jag slutat efter lunch. Nu blir det andra bullar! Hur får man vardagen att gå i hop nu!? Några tips?

 

I morgon bitti ringer klockan 04.10 som vanligt och det ser jag fram emot.

God natt!

/Titti

 

 

 

2 Comments on “Nytt jobb”

  1. Hej,
    Låter härligt.
    En god frukost och möjligheten att få mer tid att läsa morgon tidningar med lite sovmorgon på köpet? Ett annat tips är att förbereda middagen eller alternativt laga till lunchen så har man det klart redan på förmiddagen. Kör du på fredagar också eller annat jobb då? Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *