Mitt andra jobb

Titti SchultzArbeteLeave a Comment

 

 

Att radio är min stora kärlek, i alla fall jobbmässigt, det är det nog inga frågetecken kring. Att moderera är i så fall min älskare. Lite tramsigt men du fattar. Det är så fantastiskt roligt, utmanande och utvecklande att göra djupdykningar i andra branscher och på andras arbetsplatser. I torsdags och fredags ledde jag en två dagars konferens för executive assistants och assistants. Vilka människor! Och massor av spännande föreläsare, undersökningar som presenterades, panelsamtal och intervjuer.

Med Katarina Billing, psykolog och journalist. Vi pratade om vikten av tillit. Och Erika Charbonnel från analysföretaget Kairos Future blickade in i framtiden.

Intervju med Daniel och Emil Norberg, en paneldebatt och ett samtal med Helena Bergström om hennes ledarskap.

Jag ÄLSKAR såna här fotobås och är de dyker upp på fester och konferenser och sånt!

Jag tar ofta hjälp av det här superproffset för att få fint hår och smink som också håller en hel dag. Vi ses snart igen Fanny Lagerwall! 

Toppar lite inför kvällsuppdraget.

Kvällen för alla konferensdeltagare tillbringades på Nalen i Stockholm med mat, prisceremoni och bandet The Soul Company som bjöd på musikaliskt röj!!

Och så blev det dag två!

Konferensen hölls på At Six Hotel i Stockholm och om du letar en god och lite rolig frukost någon gång, då kan du gå hit!

 

Kram, Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *