Älska vardag

Titti SchultzArbeteLeave a Comment

 

Det blir en bra vecka. Mycket jobb på ett ganska fantastiskt sätt. Morgonradio förstås. Och en hel del möten och planering inför kommande moderatorsuppdrag.

Bland annat ska jag att vara konferencier för Saknad, Kärlek & Hopp, en konsert till minne av Ebba Åkerlund. Ebba som, 11 år gammal, förlorade livet i terroratacken på Drottninggatan för ett år sedan. På lördag är det på dagen ett år sedan. Ebbas mamma har tagit initiativ till den här minneskonserten och alla intäkter går oavkortat till Ebbas insamlingsstiftelse, Ebbas Änglar. En stiftelse som verkar till förmån för barn i Sverige som saknar ekonomiska förutsättningar att utveckla sin talang och sina ambitioner inom främst det idrottsliga och kulturella området.

Det här är ett mycket hedrande uppdrag och jag är glad att jag fick frågan när min vän Kristin Kaspersen fick förhinder som konferencier.

 

Något alldeles fantastiskt som händer redan i dag är att jag ska träffa min gamla vän Stina, vi var bästisar för länge sedan och i massor med år men tappade kontakten. Nu tar vi upp den!! Det känns så jäkla roligt!!!

En kortvecka som kommer att gå undan! Hoppas du får en bra vecka.

 

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *